Word vrijwilliger!

Niet alleen de lopers zijn belangrijk bij Child Focus Run, maar ook onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Dankzij de inzet van onze fantastische vrijwilligers kunnen de lopers zich concentreren op hun prestaties en beleven alle supporters een gezellige dag. 

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die voor, tijdens en na Child Focus Run de handen uit de mouwen willen steken. Wil jij een fantastische dag beleven en als vrijwilliger een bijdrage leveren tot het slagen van de allereerste editie van Child Focus Run? Registreer je dan hier als vrijwilliger. 

Hoe kan ik helpen?

Op-en afbouw

Op-en afbouw

Mechelen:
Vanaf zaterdag toveren we met het opbouwteam De Nekker in Mechelen om tot een prachtig Child Focus Run evenemententerrein. Aan de hand van de terreintekening brengen we alles in gereedheid voor het loopevenement: tenten opzetten, dranghekken plaatsen, het terrein versieren, etc. Na een gezellige dag vol teamwork heeft de opbouwploeg ervoor gezorgd dat het evenemententerrein helemaal klaar is voor de eerste editie van Child Focus Run.

Mons:
Vanaf zaterdag toveren we met het opbouwteam de omgeving rond Le Grand Large om tot een prachtig Child Focus Run evenemententerrein. Aan de hand van de terreintekening brengen we alles in gereedheid voor het loopevenement: tenten opzetten, dranghekken plaatsen, het terrein versieren, etc. Na een gezellige dag vol teamwork heeft de opbouwploeg ervoor gezorgd dat het evenemententerrein helemaal klaar is voor de eerste editie van Child Focus Run. Na een fantastische editie van Child Focus Run is het tijd om het terrein af te bouwen. Vele handen maken licht werk, daarom vragen wij iedereen om mee te helpen afbouwen.

Langs het parcours

Langs het parcours

Gemachtigd opzichter en parcoursbegeleiders
Als gemachtigd opzichter (certificaat verplicht!) of parcoursbegeleider sta je langs de route. Je zorgt voor de veiligheid van de lopers en moedigt ze aan wanneer ze voorbij lopen! Heb je een officiële aanstelling als verkeersregelaar? Stuur dan een kopie van je certificaat op naar info@childfocusrun.be zodat we je inschrijving compleet kunnen maken.

Parkeerbegeleiders
Als parkeerbegeleider ben je verantwoordelijk voor het veilig en gestructureerd parkeren. Je begeleidt de auto’s naar het parkeerterrein en wijst hen de vrije plekken aan. Dit is een belangrijke taak want je moet ervoor zorgen dat de bezoekers gemakkelijk kunnen parkeren.

Voor- of achterfietser
Als voor- of achterfietser begeleid je de lopers over de route, indien mogelijk op je eigen fiets. Voorop zorg je dat de route vrij is, maak je voorbijgangers vriendelijk attent op de (hele grote) groep lopers die eraan komt, en achteraan zorg je ervoor dat niemand achterblijft. Natuurlijk moedig je de lopers ondertussen ook aan!

Verzorgingspost
Op de route water uitdelen bij de verzorgingspost is een onmisbare taak tijdens Child Focus Run. De lopers hebben er op dat punt al een aantal kilometer op zitten en verlangen naar een verfrissend drankje. Je deelt water uit en ondertussen moedig je de lopers enthousiast aan!

Bij de registratie en vestiaire

Bij de registratie en vestiaire

Registratieteam
Dit team bestaat uit vrijwilligers die nieuwe deelnemers registreren. Die krijgen een startbewijs en kunnen hiermee deelnemen aan Child Focus Run. Iedereen die online een T-shirt heeft besteld, komt het ook afhalen in registratietent. Kinderen t.e.m. 12 jaar kunnen hun T-shirt hier gratis in ontvangst nemen.

Vestiaire
Je bent als het ware de gastheer/-vrouw van Child Focus Run. Je heet de lopers van harte welkom en je zorgt dat hun bagage veilig bewaard wordt. Zodra de lopers hun spullen op komen halen, informeer je naar hun ervaringen en geef je hun bagage terug.

Bij Child Focus Fun

Bij Child Focus Fun

Dit is een heel leuke plek om te helpen. Zowel in Mons als in Mechelen zijn er tal van activiteiten voor de kinderen: ze kunnen knutselen, zich laten schminken of zich amuseren op het springkasteel of met een voetbalspel.

Aan de start en finish

Aan de start en finish

Meehelpen aan de start en finish is een geweldige belevenis tijdens Child Focus Run! De deelnemers starten in groepen en jij moedigt de deelnemers enthousiast aan. Bij de finish zorg je voor een verfrissend drankje en geef je alle lopers hun welverdiende medaille.

Wat krijg je ervoor terug?

Een crew T-shirt van Child Focus Run

Een heerlijk en gezond lunchpakket

Een onvergetelijke en leuke dag!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen