Deelnemen als bedrijf

Is jouw bedrijf sportief en gezond? Kiezen jullie voluit voor maatschappelijk engagement? Vorm dan een bedrijventeam met je collega’s en/of zakenrelaties en loop mee met Child Focus Run! Sponsor je liever? Laat het ons weten! We zitten graag samen om te zien hoe jouw bedrijf mee kan helpen in de strijd tegen de verdwijning van kinderen en hun seksuele uitbuiting. Jouw bedrijf kan het verschil maken voor een veiliger wereld, zowel online als offline. 
Meer info? Stuur een mailtje naar info@childfocusrun.be of bel ons op 0470/71.23.38.

Teambuilding

Met je collega’s deelnemen aan Child Focus Run is dé ideale vorm van teambuilding. Een goede samenwerking tussen collega’s is heel vaak de 'key to success' binnen een bedrijf. Door aan een loopevenement zoals Child Focus Run deel te nemen, groeit de onderlinge band tussen collega’s sterk. De effectieve teambuilding start immers al in de aanloop naar Child Focus Run: samen trainen, samen sponsoracties op touw zetten om dan samen over de eindmeet te lopen voor Child Focus.

Maatschappelijk engagement

Steeds meer klanten kiezen voor bedrijven die zich engageren voor een betere samenleving. Door een bedrijfsdeelname aan Child Focus Run toon je dat jouw bedrijf ook maatschappelijk een rol wil spelen. Dankzij jullie bijdrage kan Child Focus ook in de toekomst gratis bijstand verlenen in geval van verdwijning of seksuele uitbuiting van kinderen en jongeren. Geëngageerde medewerkers dragen daarenboven ook bij tot de goede reputatie van jouw bedrijf.

Gezonde medewerkers

Elke bedrijfsleider heeft als ultieme wens een gezond bedrijf met gezonde werknemers. Sporten draagt bij tot een goede gezondheid. Child Focus Run is een laagdrempelig loopevenement met haalbare afstanden. Bouw samen met je collega’s langzaam je conditie op om dan samen de finish van Child Focus Run te bereiken.

In de kijker

Tijdens Child Focus Run loopt ook jouw bedrijf in de kijker. Jullie geven het goeie voorbeeld en zijn een inspiratiebron voor anderen. Trotse medewerkers zijn dé ambassadeurs van jouw bedrijf en hun bereik is groot. Laat deze unieke kans niet liggen!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen