Praktische informatie - Frameries

Zondag 9 september 2018 - Le PASS


Op deze pagina vind je alle praktische informatie voor de eerste editie van Child Focus Run Frameries. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@childfocusrun.be of bel ons op 0470/71 23 38.

Schrijf je in Word vrijwilliger

Adres

Le Pass
Rue de Mons 3
7080 Frameries

Parking

Le Pass – Rue de Mons 3 – 7080 Frameries
Ores – Rue de Mons 23 – 7033 Frameries
PAS OP : de parking van het PASS wordt afgesloten voor de auto’s tussen 14u30 en 15u30 omwille van de start van de 6 km loop. Als je van plan bent om dan naar het PASS af te zakken, raden we je aan om de parking van ORES te gebruiken, tegenover het PASS.

Afhalen startnummers

Je startnummer ligt klaar aan de registratietent. Je hoeft er enkel je naam te vermelden en de gekozen afstand. Als je online een T-shirt kocht, dan krijg je een voucher. Daarmee kan je je T-shirt afhalen bij de T-shirt stand. Je kan ook nog ter plaatse een T-shirt kopen.

Accommodatie

Op het eventterrein zijn er toiletten, net als een EHBO-post. Voor wie zich op het terrein wil omkleden, is er een tent voorzien en ook een vestiaire. We raden je aan om geen waardevolle voorwerpen mee te nemen. Het gebruik van de vestiaire is gratis en op eigen risico.

Foodtrucks

Na de sportieve inspanning kan je je energie weer op peil krijgen bij één van de foodtrucks. Je vindt er ijsjes, hamburgers en drankjes.

Animatie

Child Focus Run geeft je alle ingrediënten om er een gezellige dag van te maken samen met je vrienden, familie of collega’s.
Voor de kinderen zijn er springkastelen, grime en een knutselhoekje. Dankzij Surf Safe leer je veilig online surfen. DJ’s en Cadence Mandingue zorgen voor een coole sfeer tijdens Child Focus Run.

Handige informatie

Mons - 9 september
Opening terrein 11u30
Opwarming KidsRun 12u30
Start 1 km 13u00
Start 300m13u30
Ceremonie Child Focus en opwarming 6 en 11km14u00
Start 11km14u30
Start 6km15u00
Slotceremonie16u00

Child Focus Fun

KidsRun, 6 of 11 km

Een coole goodiebag

Martin Sao Pedro

Cadence Mandingue

Jon Espera

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen