Praktische informatie - Mechelen

Zondag 23 september 2018 - De Nekker


Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Child Focus Run Mechelen. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@childfocusrun.be of bel ons op 0470/71 23 38.Schrijf je in Word vrijwilliger

Adres

De Nekker
Nekkerspoel-Borcht 19 - navigatieadres Spuibeekstraat
2800 Mechelen

Parking

De Nekker – Nekkerspoel-Borcht 19 – 2800 Mechelen
PAS OP : Als de parking van De Nekker vol is, is de stadsparking (naast De Nekker) ook ter beschikking van Child Focus Run.

Afhalen startnummers

Je startnummer ligt klaar aan de registratietent. Je hoeft er enkel je naam te vermelden en de gekozen afstand. Als je online een T-shirt kocht, dan krijg je een voucher. Daarmee kan je je T-shirt afhalen bij de T-shirt stand. Je kan ook nog ter plaatse een T-shirt kopen.

Accommodatie

Op het eventterrein zijn er toiletten, net als een EHBO-post. Voor wie zich op het terrein wil omkleden, is er een tent voorzien en ook een vestiaire. We raden je aan om geen waardevolle voorwerpen mee te nemen. Het gebruik van de vestiaire is gratis en op eigen risico.

Foodtrucks

Na de sportieve inspanning kan je je energie weer op peil krijgen bij één van de foodtrucks. Je vindt er ijsjes, hamburgers en drankjes.

Animatie

Child Focus Run geeft je alle ingrediënten om er een gezellige dag van te maken samen met je vrienden, familie of collega’s.
Voor de kinderen zijn er springkastelen, grime en een knutselhoekje. Dankzij Surf Safe leer je veilig online surfen. 13 AMPS en de Fanfakids zorgen voor een coole sfeer tijdens Child Focus Run.

Handige informatie

Mechelen - 23 september
Opening terrein 11u30
Opwarming KidsRun 12u30
Start 1 km 13u00
Start 300 m13u30
Ceremonie Child Focus en opwarming 6 en 11 km14u00
Start 11 km14u30
Start 6 km14u45
Slotceremonie16u00

Child Focus Fun

KidsRun, 6 of 11 km

Een coole goodiebag

13 AMPS

FANFAKIDS

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen