Leen Buyens - een topvrijwilligster


1. U bent een zeer trouwe vrijwilliger van Child Focus. Wat is uw motivatie precies?

Ik vind dat élk kind in een veilige wereld moet kunnen opgroeien.
Kinderen hebben niet zelf gekozen om (waar of bij wie dan ook) op deze wereld gezet te worden. En elke minderjarige heeft als opgroeiend kind het recht zich omringd te voelen door mensen die hem/haar met respect behandelen.
2. Sinds wanneer doet u vrijwilligerswerk voor Child Focus?
Sinds de opstart in maart 1998 als vrijwilliger. Sinds oktober 1998 als coördinator van vrijwilligersgroep Turnhout.
3. Kan u omschrijven wat het werk precies inhoudt?
Onze vrijwilligers ronselen, informeren, leiden als er een affichage of vignettage is en ze 'warm maken' om deel te nemen aan acties van Child Focus. 
Info-, animatie-, fondswervingsstanden mee organiseren en uitvoeren. Sponsors zoeken om onze organisatie te steunen.
4. U was ook één van de eersten om als vrijwilliger deel te nemen aan Child Focus Run. Ook uw partner en zijn zoon lopen mee. Wat trekt jullie zo aan in het nieuwe evenement?
Ik denk dat dit een tof initiatief is want Child Focus belangt iedereen aan. Ik hoop dat het een geslaagde happening wordt die geld in het Child Focus laatje brengt: omdat erover gesproken wordt en het voor gezinnen een leuke uitstap is. Mechelen is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en het is een mooie locatie.
Ik hoop dat deze Run aanslaat en we van de eerste van vele edities kunnen spreken als we het over de Child Focus Run hebben.

12-04-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen