Focus op Callexcell - Not Another Contact Center  1. Callexcell was één van de eerste partners van Child Focus Run. Wat doet Callexcell precies? Callexcell is een facilitair en multimedia-contact center, dat betekent dat wij de klantendienst van verschillende bedrijven met de grootste zorg overnemen, want in elk contact gaan we voor de beste klantenbeleving. Kwaliteit en medewerkertevredenheid primeren en dat maakt ons NACC: Not Another Contact Center. We willen ons op alle vlakken en voor alle partijen onderscheiden van de rest. Wij doen het graag anders en beter!
  2. Wat is jullie motivatie om jullie te engageren voor Child Focus? Als jong en dynamisch bedrijf hechten we veel belang aan de helden van morgen. Daarom wil Callexcell kinderen en jongeren graag extra in de kijker zetten en actief steunen. Zo kom je natuurlijk snel bij een organisatie als Child Focus. We zijn ons goed bewust van de problematiek rond verdwijningen en misbruik bij kinderen en we hopen dan ook samen een verschil te kunnen maken door de handen uit de mouwen te steken. Een van onze bedrijfswaarden is 'engage' en dat nemen we graag erg letterlijk. 
  3. Jullie waren vanaf het begin razend enthousiast om jullie schouders te zetten onder een mooie actie voor Child Focus Run. Wat trekt jullie zo aan in het nieuwe evenement? Callexcell staat erom bekend zich ook buiten de bedrijfsmuren in te zetten. Zo deden we eerder al acties voor Music for Life en was het Rode Kruis bij ons te gast voor een bloedinzameling. Daarnaast organiseren we zelf al eens een sportief event voor onze medewerkers. Dit nieuwe evenement is een mooie combinatie van die twee aspecten en het spreekt dan ook voor zich dat we hier onze schouders voor 200% willen onder zetten.
  4. Hebben jullie misschien nog een boodschap voor de twijfelaars? Waarom moet iedereen deelnemen aan Child Focus Run? Eerst en vooral omdat het gewoon fun is! Niets leuker dan samen met je collega’s eens stevig te sporten, toch? Een ideale manier om aan team building te doen en het is nog gezond ook. Bovendien steun je er een bijzonder nobel doel mee en laat dat die laatste twijfelaars dan maar over de streep trekken. 

20-04-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen